Het is het tweede weekend van WECANDANCE! Ga jij straks of morgen nog je beentjes losgooien op het strand van Zeebrugge en krijg je een hongerke van al dat dansen? Wij lijstten voor je op wat voor lekkers je kan krijgen op het festival. De focus ligt op lokale producten, en je vindt er zowel veggie, vegan én halal lekkernijen.
Paarse aardappelroom, Italiaanse worst, gerijpte Parmezaanse kaas en venkelzaad op een zuurdesembodem.
= 4 W (de WECANDANCE-munt)
Nacho’s, shakshuka, gepekelde rode ui, tahini, groene salsa en fetakaas.
*halal
= 8 W
Broodje, geroosterde bloemkool, groene salsa, Israëlische salade, koolsalade en tahini.
*halal en veggie
= 8 W
Orecchiette, tomaat, burrataroom en basilicumpesto.
*halal en veggie
= 9 W
Botermelkkip, kimchimayonaise.
*halal
= 5,5 W
Aardappelbroodje, twee burgers, cheddar, ketchup, mosterd, rode ui en augurk.
= 8 W
Falafel of kip in Turks brood met groentenmix, gepekelde rode kool en (vegan) looksaus.
*halal (en vegan)
= 7 W
Gegrilde Tandoorikip, mangomayonaise, crunchy koolsalade en tamarindsaus.
*halal
= 8 W
Yoghurtijs met bosbessen, rode vruchten en knettersuiker.
= 2 W voor één bol
Bruisende cocktail met pompelmoes, basilicum en een vleugje vanille.
= 6 W
Rijst, ei, groentenmix en garnalen.
*halal
= 7 W
Frietjes met Parmezaanse kaas en basilicum.
= 7 W
Kaas- of garnaalkroket.
= 5 W per stuk
In the SWET spice station recht tegenover de foodstandjes kan je helemaal gratis een hot sauce van SWET uit Brussel naar keuze toevoegen aan je gerechtje. Er is zelfs een speciale WECANDANCE hot sauce ‘Find Yourself’ met mango, peer en gember.
Vegetarische driegangenbrunch met seizoensgebonden gerechten en lokale ingrediënten, samengesteld door #Boerentrots, met live-cooking door Vincent Banić en signature cocktails.
€ 110 voor de brunch exclusief festivalticket.
Fotografie: Ysaline Pollet – Editing: Anke Desmet
Nog meer food op onze favoriete festivals: