Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© STYN.be

Wij hebben een TOPdeal mét overnachting in onze Flaircaravan voor jou in petto!

Pop-uprestaurant Serre strijkt opnieuw neer naast Vlaamse kastelen voor een exclusief diner

De redactie

Pop-uprestaurant Serre is terug van weggeweest! Na een succesvolle editie in 2022, hebben ze ook in 2023 veel moois in petto. En wij doen daar nog een schepje bovenop met onze Flaircaravan Deluxe...

Over Serre

Dit pop-upconcept has it all: je eet in individuele serretjes die op unieke locaties (ontdek ze hieronder!) worden neergezet. Daar geniet je van lekkere drankjes en top notch food. Serre staat bekend voor z’n sharingconcept met een pure keuken en verrassende smaken. Zin in een memorabel etentje met een vriendin, je mama, of lief op een prachtige plek om daarna met z’n tweetjes in de gezellige Flaircaravan te overnachten? Preregistreer snel, zodat je binnenkort als eerste kan boeken op Flaircaravan.be/deluxe.

De locaties

Kasteel Blauwhuis in Izegem (van 3 maart tot 23 april)

Een zestiende-eeuws kasteel met recent heropend koetshuis. In de achttiende eeuw werd het kasteel tot een huys van plaisantie gedoopt, en ook nu kan je in het prachtige kasteel en de tuin terecht voor feesten en events.

Kasteel Blauwhuis

Kasteel Ooidonk in Deinze (van 28 april tot 25 juni)

Torentjes, een slotgracht en een park: wat een plek! Het is een bed and breakfast met vier kamers, maar daarnaast is deze locatie ook te huren voor feesten en events.

Kasteel Ooidonk

Kasteel Belvédère in Antwerpen (van 15 september tot 29 oktober)

Een kasteel met hoofdletter K, gelegen vlak bij Antwerpen. Het hectaregrote park met vijvers én een orangerie is een dromerige locatie voor feesten én onze Flaircaravan, natuurlijk.

Kasteel Belvédère

Dit mag je verwachten voor € 74,50 i.p.v. € 230 per persoon

  • een nachtje in onze unieke Flaircaravan (t.w.v. € 40 per persoon)
  • een luxueus sharingmenu met hapjes, verschillende starters, een hoofdgerecht en meerdere desserten (inclusief een bolderkar vol drank) in Serre (t.w.v. € 150 per persoon)
  • een luxegeschenk met drie Garnier-skincareproducten (micellair water, een dagserum en een nachtserum met vitamine C t.w.v. € 40 per persoon)
Flaircaravan Deluxe

Wie zich preregistreert, kan vanaf dinsdag 21 februari (hou je mailbox in de gaten!) op een van de drie dreamy locaties een nachtje boeken voor 2 personen in onze cosy caravan én genieten van een super-de-luxe sharingmenu inclusief dranken in een privéserre.

>>> Preregistreer je nú hier en boek binnenkort als eerste! <<<

Serre
© STYN.be

Meer info over Serre vind je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '