Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Iwona Lach via Unsplash & TikTok: @Lizzo

'Ik ben er verslaafd aan', grapt ze op TikTok.

GOOD AS HELL: dit simpele vegan ontbijtrecept van Lizzo gaat viraal

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Dat TikTok the place to be is voor food lovers bewezen de pasta met fetakaassaus, fameuze TikTok-wraps en dalgonakoffie al. Aan dat lijstje voegt zangeres Lizzo nu nog een ontbijtreceptje toe dat je asap zelf eens moet uitproberen: een vegan fruitbowl.


Vorige maand deelde TikTokker @natures_food een recept voor wat hij ‘nature’s cereal‘ noemde: een mengsel van granaatappel, bosbessen, aardbeien en bramen dat overgoten wordt met kokoswater en je het best serveert in een bowl. ‘Het helpt bij de spijsvertering’, legt de TikToker in zijn video, die intussen bijna 4 miljoen keer bekeken is, uit, ‘Maar het belangrijkste wat mij opvalt als ik dit eet, is dat mijn energieniveau stijgt. Het gaat dan helemaal door het dak en ik zou wel een marathon kunnen lopen.’

Een van de redenen waarom zijn recept momenteel viraal gaat, is omdat zangeres Lizzo, die zelf vegan is, het oppikte en ook uitprobeerde. Ze plaatste een TikTok-video waarin ze haar eigen recept deelt en het ook beoordeelt. ‘Oh’, roept ze uit. ‘Het is lekker’, besluit ze. Later deelde ze nog een video waarin ze bekent dat ze helemaal verslaafd is aan het ontbijtje. ‘Ik ben verslaafd’, zegt de zangeres tussen het slurpen door. ‘Het is echt zo lekker. Het kokoswater maakt het zo romig. En de granaatappels geven je die crunch. Niet judgen als je het zelf nog niet geprobeerd hebt!’ Dan zit er maar één ding op: het zelf eens maken.

Lizzo’s recept

Dit heb je nodig voor een bowl

  • Bosbessen
  • Bramen
  • Frambozen
  • Aardbeien
  • Granaatappelpitten
  • Kokoswater
  • IJsblokjes

Zo maak je het

  1. Snijd de aardbeien doormidden en meng ze samen met het andere fruit.
  2. Giet het fruitmengsel in een bowl en giet er kokoswater over.
  3. Werk af met ijsblokjes en smullen maar!
@lizzo??? it’s actually really good y’all @natures_food♬ Romantic Piano – Piano


Meer food:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '