Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: thejunkfoodaisle

OMG: zijn er Oreo’s met knettervulling op komst?

Oreo’s bestaan in allerlei gekke smaken, maar nu hebben de makers achter dit heerlijke koekje zichzelf pas echt overtroffen. Er zijn namelijk ‘Firework Oreo’s’ – oftewel Oreo’s met knettervulling – op komst. Wij zijn alvast héél benieuwd naar het resultaat. 

Wat kan je je precies voorstellen bij dit smaakje? Wel, je vertrouwde koekje blijft hetzelfde, maar de traditionele vulling wordt vervangen door een knetterende variant. Wij zijn alvast heel benieuwd naar de combinatie van het crunchy koekje en de vulling.
 

Oreo zelf heeft de smaak nog niet officieel aangekondigd, maar het was Instagramaccount The Junk Food Aisle die met de primeur ging lopen. Het nieuws moet dus nog bevestigd worden, maar het zou niet de eerste keer zijn dat er Oreo’s met een iet of wat vreemde smaak op de markt komen.
 

Wanneer en of de Firework Oreo’s uitgebracht worden, is nog niet bekend. Volgens het Instagramaccount The Junk Food Aisle komt de lekkernij er heel binnenkort aan, maar de smaak zal slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Snel zijn is dus de boodschap!
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '