Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: <a href="https://www.instagram.com/p/BT4HzIbjNaP/?taken-by=popspoparazzi" target="_blank">@popspoparazzi</a>

OMG: deze prosecco-ijsjes zijn de perfecte snack tijdens zwoele zomerdagen

Terwijl we vorig jaar massaal aan de frosé, frozen rosé, gingen, verfrissen we ons deze zomer met boozy popsicles. Het Britse bedrijf Pops komt namelijk met ‘drukijsjes’ die gebaseerd zijn op je favoriete bubbly, maar dan diepgevroren.


 

Yep, de prosecco-ijsjes van Pops bevatten effectief alcohol – ongeveer 4% per ijsje – en zijn verkrijgbaar in de klassieke champagnesmaak, frosé (rosé en framboos) en Bellini (prosecco en perzik). Maar ook cocktaillovers vinden hun gading ongetwijfeld in het gamma met smaken als Moscow Mule en wodka-watermeloen-martini.

 

Make it pop like pink champagne


Liever geen alcohol? Pops verkoopt ook gewone smaken als appel-vlierbloesem, aardbei-munt of mango-chilli (iets minder gewoontjes dan). En hoewel de ijsjes eerder enkel in Australië en het Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar waren, heeft Ellis Gourmet Burger ondertussen laten weten dat je ook in al hun restaurants van de lekkernij kan snoepen. Ideaal dessertje na een flinke hamburger, denken wij dan!

 


A post shared by POPS (@popspoparazzi) on


 


A post shared by POPS (@popspoparazzi) on


 


A post shared by POPS (@popspoparazzi) on


 

Lees ook:


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '