Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Holy Guacamoly

Wie is er al gaan proeven?

MUST VISIT: Holy Guacamoly, de heilige burrito shop in Gent

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

De Gentenaars onder jullie springen bij het lezen van dit nieuws vast een gat in de lucht. Gent kreeg namelijk eind augustus een hippe burrito shop. ¡Ay, caramba!


De Gentse hotspot voor Mexican foodlovers Holy Guacamole wil naar eigen zeggen bewijzen dat een snelle hap niet altijd junkfood hoeft te zijn. Daarom werken ze uitsluitend met verse en grotendeels gezonde producten. Een concurrent erbij voor de Gentse Wrap Up Burritobar, dus!

We can cook happiness


Op hun website leggen de bedenkers zelf hun concept uit: ‘Dit fast casual dining concept gebaseerd op de Mexicaanse keuken is reeds lange jaren een opkomende trend in Amerika en ver daarbuiten. Onze missie is dit ook door te trekken naar België en de mensen een vernieuwend alternatief aan te bieden. Wij geloven dat eten centraal staat in elke leuke dag en een verse eerlijke maaltijd geserveerd in het juiste kader maakt je gelukkiger.’

Custommade burrito


Wat wij vooral fantastisch vinden aan Holy Guacamoly – afgezien van de geniale naam – is dat je je maaltijd helemaal zelf mag samenstellen. Een burrito, taco’s, nacho’s of een salade? Je kiest het helemaal zelf. Als vulling kan je opteren voor kip, gegrilde steak, guacamole... En ook je toppings en sides bepaal je helemaal zelf. Binnenkort kan je trouwens ook online je Mexicaanse hap bestellen. Hoera!

Waar?

Koningin Elisabethlaan 4

9000 Gent

Wanneer?

Maandag tot en met donderdag: 11u30 – 14u en 17u-21u30

Vrijdag: 11u30-21u30

Zaterdag: 11u30-14u en 17u-21u30

Zondag: 17u-21u30

Bestellen vanop afstand?

Dat kan op het telefoonnummer 09 311 97 14.

Binnenkort ook online! Houd dus zeker hun website in de gaten.

Meer info?

Website

FacebookLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '