Home Lifestyle Food Gordon’s brengt roze gin op de markt en het internet wordt gek

Gordon’s brengt roze gin op de markt en het internet wordt gek

Ook een pink lover?

Gordon's Pink Gin

Goed nieuws voor alle pink lovers: Gordon’s komt met een roze, zoete gin op de proppen! Ideaal als je geen fan bent van het bittere smaakje van een gin-tonic of als je weleens wat anders op Instagram wil posten dan de klassieke G&T.

Zoetebek in hart en nieren? Dan is de nieuwste gin van Gordon’s iets voor jou. De Premium Pink Distilled Gin is zachter en zoeter dan de klassieke gin van het merk. De limited edition-fles werd gebaseerd op het originele recept van Gordon’s uit 1880 maar kreeg de smaak van aardbei, framboos en een vleugje aalbes toegevoegd. Voor een fles van 70 cl betaal je ongeveer € 14,50, al moet je daarvoor wel naar Groot-Brittanië. Want alleen bij de Britse supermarktketen Tesco wordt de gin voorlopig verkocht…

Gordon's Premium Pink Distilled Gin

Gordon’s Pink Spritz

Je kan de gin mixen in een klassieke gin-tonic, of kies eens voor de Gordon’s Pink Spritz. Vul een highballglas met ijs, 2 maatjes Premium Pink Gin, 2 maatjes limonade en 1 maatje prosecco. Werk af met aardbeien en frambozen en je hebt het perfecte aperitief voor bij je volgende barbecue. Cheers!

#gordonspinkgin #stawrberries #rasberries #landingdaydrinks #mygarden #summertimedrinks

A post shared by Mark_Banks #uk 🌎✈️ (@markkbanksy) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.