Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© McDonald's

Nooit meer twijfelen tussen een Big Mac en chicken nuggets!

MUST TASTE: McDonald’s lanceert Big Mac met kip

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Die eeuwige twijfel tussen een Big Mac- of Chicken McNugget-menu is verleden tijd! McDonald’s lanceert vandaag namelijk de Chicken Big Mac.

Wij twijfelen meer dan eens tussen een Big Mac en een portie Chicken McNuggets bij McDonald’s. Jij ook? Dan hebben we goed nieuws! De fastfoodketen biedt nu een oplossing voor die struggle met de lancering van de Chicken Big Mac.

De gloednieuwe burger bestaat uit een dubbel broodje met sesamzaad, cheddarkaas, augurken, ijsbergsla én twee kippenfilets met een krokant korstje, uiteraard afgewerkt met de iconische Big Mac-saus. Dat klinkt als the best of both worlds. Toch? Wij gingen de Chicken Big Mac al eens voorproeven en kunnen bevestigen dat hij helemaal zoals een Big Mac smaakt, maar dan met twee grote chicken nuggets in plaats van rundvleesburgers ertussen.

Na grote successen in andere landen zoals de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, wordt de kipvariant nu dus ook eindelijk in ons land gelanceerd. Maar lang zal ie niet op het menu blijven staan. De Chicken Big Mac zal namelijk maar tot en met september te verkrijgen zijn.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '