Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Magnum

Het mag dan wel volop aan het sneeuwen zijn, maar wij kijken alvast uit naar het ijsjesweer!

YUM: Magnum pakt uit met een nieuw ijsje op basis van Ruby chocolade

Roze chocolade is al lang niet nieuw meer, maar nu brengt Magnum als eerste ijs uit van Ruby chocolade. Net op tijd voor de zomer lanceren ze namelijk Magnum Ruby op basis van de vierde chocoladesoort en wij kunnen alvast niet wachten om de creatie te proeven. Weer of geen weer!


Ruby chocolade werd uitgevonden door Barry Callebaut en bestaat nu al een tijdje. Deze vierde chocoladesoort wordt gemaakt van Ruby-cacaobonen en heeft naast een fruitige bessensmaak ook een unieke roze kleur. De ontdekking werd meteen een regelrechte hit, want heel wat merken brachten enkele nieuwigheden uit op basis van de roze chocolade. Denk bijvoorbeeld maar aan de Ruby KitKat.

Het blijft echter niet alleen bij chocolade en koekjes, want Magnum is het eerste ijsjesmerk in Europa dat Ruby chocolade gaat verwerken in een ijsje. Enter: de Magnum Ruby. Deze laatste nieuwigheid van het merk bevat een romige vulling van witte chocolade-ijs met een frambozenswirl. De binnenkant wordt dan weer omgeven door een krokant laagje roze chocolade. Voor de verpakking kozen ze dan weer voor robijnrood met enkele gouden accenten.

De Magnum Ruby is verkrijgbaar in de supermarkt. De aanbevolen adviesprijs is 6,52 euro voor een multipack (4 stucks) en 6,42 euro voor een multipack mini (6 stuks).

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '