Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kettle Chips

Heb jij de soort al gespot?

Kettle Chips lanceert vegan alternatief voor de cheese & onion-smaak

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Na de lancering van Crispy Duck voor de feestdagen brengt Kettle Chips nu nog een nieuwe smaak op de markt. En die is dit keer geen limited edition. Het merk verwelkomt een vegan variant op Cheese & Onion in haar assortiment.


Voor wie zuivel niet goed kan verdragen of er zelfs allergisch aan is, minder dierlijke producten wil consumeren, helemaal vegan is of gewoon graag nieuwe dingen probeert hebben we goed nieuws. Kettle Chips lanceert namelijk een gloednieuwe smaak die al deze doelgroepen flink zal bekoren. Naast hun originele Cheddar Cheese & Red Onion-smaak, brengt het chipsmerk nu namelijk ook een vegan variant op de markt.

Voor Vegan Sheese & Red Onion sloeg de fabrikant de handen in elkaar met het Schotse merk Bute Island en hun zuivelvrije Sheese®. Met als resultaat een chipsoort die bestaat uit 100 % echte ingrediënten en geschikt is voor vegans en dat – volgens het persbericht – zonder in te boeten aan smaak. Dat moeten we proberen! De Vegan Sheese® & Red Onion is voor € 1,99 verkrijgbaar bij Delhaize en op Delhaize.be.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '