Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Deliveroo / Unsplash

Een dik pak frieten of toch maar een gezonde salade voor jou?

Dit is het gerecht dat het best bij jou past volgens je sterrenbeeldFrietjes, pizza of een gezonde salade: heb jij je altijd al afgevraagd welk gerecht nu het best bij jouw sterrenbeeld past? Deliveroo geeft een antwoord op jouw prangende vraag door zijn voedselhoroscoop voor 2020 te onthullen.


Ken je het gezegde ‘Je bent wat je eet’? Wel, vanaf vandaag kan je het ook controleren! Deliveroo was namelijk nogal nieuwsgierig naar het gerecht dat het beste bij jouw sterrenbeeld past. Resultaat: een voedselhoroscoop voor 2020 die je in het beste geval zal informeren over je eetvoorkeuren en in het slechtste geval op ideeën brengt voor je volgende maaltijd of bestelling.

Voedselhoroscoop 2020

Steenbok (23 december – 20 januari)

Mensen met het astrologische teken Steenbok zijn gedisciplineerd en eten het liefste thuis. Je doet deze persoon geen plezier met een avondje op restaurant. De Steenbok is een grote fan van Deliveroo en kiest steeds een betrouwbare en gezonde optie.nn

Deliveroo-tip: Caesar Salade van Le Pain Quotidien

Waterman (21 januari- 18 februari)

De Waterman is nieuwsgierig en ontdekt graag nieuwe gerechten. Hij/zij staat te springen om de nieuwe food trends voor 2020 te ontdekken, zit vol fantasie en houdt van atypische, exotische gerechten.

Deliveroo-tip: Thaise curry van Les Larmes du Tigres

Vissen (19 februari – 20 maart)

Zoet of hartig, iemand met het sterrenbeeld Vissen kan de hele dag door knabbelen zonder te stoppen. Een lekker stuk taart zal hij/zij niet snel afslaan, om te delen of om in hun eentje op te smullen.

Deliveroo-tip: cheesecake van Julie’s House

Ram (21 maart – 20 april)

De Beste Frituur van Vlaanderen

Dynamisch, zelfverzekerd en positief: dat is de Ram. De Ram is een echte sporter en kan ongeduldig zijn. Hij/zij kiest voor simpele en eenvoudig op te eten gerechten. Soms heeft de Ram de neiging om meer te eten dan hij zou mogen.

Deliveroo-tip: frietjes van Frituur Rombout

Stier (21 april – 21 mei)

Het meest hebzuchtige teken moet wel de Stier zijn. De levensgenieter! Stieren houden van lekker eten met een goed glas wijn. Wat past er beter bij een glas wijn dan een goed belegde pizza of raclette?

Deliveroo-tip: raclette van Les Fondus de la Raclette

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen eten wanneer ze willen zonder zich zorgen te maken over calorieën. Iemand met het sterrenbeeld Tweelingen is vooral op zoek naar comfort food om te relaxen. Je doet Tweelingen geen plezier met een pizza Hawaï.

Deliveroo-tip: nacho’s met gesmolten kaas van Tex Mex

Kreeft (21 juni – 23 juli)

Kreeften zijn emotioneel en geduldig. Ze nemen graag hun tijd om te eten, samen met anderen. Maar eten delen, dat doet een kreeft liever niet!

Deliveroo-tip: pasta van Bavet 

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Mensen met het sterrenbeeld leeuw zijn warm en genieten volop van het leven. Ze houden van luxueus eten. Liever één grote maaltijd dan verschillende kleine hapjes doorheen de dag. Bij een leeuw past de leuze ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugde’ aan tafel.

Deliveroo-tip: burrata van Tero

Maagd (24 augustus – 23 september)

Wordt gekenmerkt door een gezonde levensstijl. Is perfectionistisch en houdt van instagramable gerechten.

Deliveroo-tip: poké bowl van Poke Tiki 

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Op en top bourgondiër, die graag gastronomisch eet. Heeft behoefte aan een evenwicht in voeding, werk, ontspanning en relaties.

Deliveroo-tip: kaasplank van Le Plateau du Berger

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Houdt van pittige gerechten net zoals zijn karakter. Door zijn passie voor het leven, eet de schorpioen wel eens teveel, maar enkel gerechten die hij echt lekker vindt.

Deliveroo-tip: chili con carne van Tex Mex

Boogschutter (23 november – 22 december)

Het sterrenbeeld boogschutter houdt van de sociale kant van eten. Eet en deelt graag samen met vrienden. Hij is avontuurlijk en optimistisch, en neemt comfort food niet te serieus. Houdt van variëteit, het mag al een iets anders zijn, in gezelschap weliswaar.

Deliveroo-tip: tapas bord van El Puerto

Foto’s: Deliveroo / Unsplash / Getty


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '