Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Ellis Gourmet Burger

Kom smullen van ons Flairmenu aan een voordeelprijsje!

FLAIR PRESENTEERT: ons overheerlijke Flairmenu bij Ellis Gourmet Burger

The word is out! Vanaf dinsdag 29 oktober kan je bij alle Ellis Gourmet Burger-vestigingen in ons land terecht voor ons eigen... *tromgeroffel* Flairmenu!


Kan jij net als wij al niet wáchten om te proeven? En dan hebben we je nog niet eens verteld wat er op het menu staat! Het Flairmenu bestaat uit een vegan Beyond Burger (met gemarineerde rode uien, tomaat, sla, augurk, mosterd en ketchup) én een portie zoeteaardappelfrietjes (met huisbereide tartaar). Al dat lekkers krijg je bij een Ellis Gourmet Burger-vestiging naar keuze (Aalst, Antwerpen, Brugge of Brussel) voor de voordeelprijs van € 15 en dat van dinsdag 29 oktober tot en met zondag 8 december.

Niet alleen voor veganisten en vegetariërs


We kozen bij Flair om de Beyond Burger in ons Flairmenu te integreren omdat de burger niet alleen een feest is voor vegetariërs en veganisten, maar ook voor vleeseters. De burger smaakt namelijk exact zoals een runderburger, maar hij is véél beter voor het milieu. Wedden dat je het verschil niet proeft? Win-win!

Wil je de harde cijfers? Dat kan! De veganistische burger verbruikt 99% minder water, heeft 93% minder grond nodig, stoot 90% minder gassen uit én verbruikt 46% minder energie dan een gewone runderburger. Uiteraard is er heel wat werk en geld gekropen in de zoektocht naar die fantastische smaak, vervaardigd met uitsluitend plantaardige ingrediënten. Bekende milieuactivisten Leonardo DiCaprio en Bill Gates zetten hun schouders mee onder het project. Met een geslaagd resultaat tot gevolg!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '