Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Lotus Bakeries

Deze ijsjes met Lotus speculoospasta zijn nu al onze favoriete verfrissing voor de zomer

Robine van Tilburg
Aandacht! Aandacht! Wij hebben een bijzonder lekker nieuwtje voor jullie in petto. Lotus brengt na hun ijssticks – overheerlijke Magnum-lookalikes – van vorig jaar nu ook een hoorntje met Lotus-ijs uit. En we kunnen niet stoppen met watertanden na het bekijken van de foto's en zijn hemelse samenstelling!

Nog niet overtuigd door de foto's? Dat lijkt ons straf, maar lees dan gerust nog even verder. De nieuwste Lotus-hoorntjes laten je genieten van het bekende Lotus-ijs met een extra portie Lotus speculoospasta én speculooscrunch on top. En dan nu het allerbelangrijkste nieuwtje: de binnenzijde van het hoorntje is volledig bedekt met Lotus speculoospasta. Wij vallen nog net niet flauw…

 

En als je ons nu wil excuseren… Wij zijn even naar de winkel om ons een nieuwe diepvriezer aan te schaffen. Die kunnen we dan vervolgens tot de nok volstouwen met een lente- en zomervoorraadje Lotus-Cornetto's. Yum!

 

De nieuwste Lotus-ijsjes zijn nu al in de meeste supermarkten te verkrijgen. Je betaalt € 3,99 voor een doos met vier hoorntjes.

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '