https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Met wie ga jij Whoppers eten in de zetel?

JAAA: Burger King levert vanaf nu je bestelling aan huis

Na McDonald’s en Quick kan je nu ook je Burger King-bestelling aan huis laten leveren. De hamburgerketen ging een samenwerking aan met maaltijdbezorger Uber Eats.


Wie houdt er nu niet van een goeie Whopper? En waar smaakt die nóg lekkerder dan in een Burger King-vestiging? Juist, nergens beter dan… thuis! En dat heeft na zijn concurrenten nu ook deze hamburgerketen begrepen. Burger King ging een samenwerking aan met Uber Eats zodat je vanaf nu van je bestelling kan smullen zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Vanaf nu kan je dus op de website of op de app van Uber Eats een Burger King-bestelling plaatsen.

Van dinsdag 26 februari tot en met zondag 10 maart is Burger King exclusief beschikbaar via Uber Eats in Brussel, Namen en Charleroi. Vanaf maandag 11 maart kunnen ook hamburgerfanaten in Antwerpen en Luik hun favoriete Whopper thuis laten leveren.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten