Home Lifestyle Food JAAA: Ellis Gourmet Burger zet befaamde vegan Beyond Burger op de kaart

JAAA: Ellis Gourmet Burger zet befaamde vegan Beyond Burger op de kaart

De zoektocht naar dé veganistische burger met de geur, smaak en textuur van een rundsburger werd onder anderen gesponsord door Leonardo DiCaprio.

beyond burger
© Ellis Gourmet Burger

Groot nieuws voor veganisten én hamburgerliefhebbers! Ellis Gourmet Burger zet namelijk The Beyond Burger op de kaart, de vegan hamburger die naar vlees smaakt.

Dezelfde, smaak, textuur én geur als een rundsburger… Onze smaakpapillen hebben hoge verwachtingen nu we de lovende woorden over de veganistische Beyond Burger lezen. De burger is een feest voor vegetariërs en veganisten, maar ook voor vleeseters. De burger smaakt namelijk exact zoals een rundsburger, maar is véél beter voor het milieu. Win-win!

Gesponsord door Leonardo DiCaprio en Bill Gates

De veganistische burger verbruikt 99 % minder water, heeft 93 % minder grond nodig, stoot 90 % minder gassen uit en verbruikt 46 % minder energie dan een gewone rundsburger. Uiteraard is er heel wat werk en geld gekropen in de zoektocht naar die fantastische smaak, vervaardigd met uitsluitend plantaardige ingrediënten. Bekende milieuactivisten Leonardo DiCaprio en Bill Gates zetten hun schouders mee onder het project. Met een geslaagd resultaat tot gevolg!

De Beyond Burger is al langer te verkrijgen bij Greenway in Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel-Zuid. Maar nu staat hij dus ook bij Ellis Gourmet Burger in Aalst, Antwerpen, Brugge en Brussel op de kaart. En om die prachtige aanwinst in de kijker te zetten, lanceert de hamburgerketen het promofilmpje ‘The Wrong Order’. In het filmpje is te zien hoe enkele klanten de Beyond Burger voorgeschoteld krijgen, terwijl ze een rundsburger bestelden. Wij kregen ook de kans om de burger al eens te proeven en net zoals de klanten, proefden ook wij geen verschil!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: