Home Lifestyle Food MMM: Donuttello opent heel binnenkort nieuwe vestiging in station Antwerpen-Centraal

MMM: Donuttello opent heel binnenkort nieuwe vestiging in station Antwerpen-Centraal

Dat maakt die vertragingen voor heel wat pendelaars een pak aangenamer.

© Instagram @donuttellodonuts

Als je met de trein reist, stop dan zeker eens in station Antwerpen-Centraal want binnenkort kan je daar genieten van de heerlijke donuts van Donuttello.

Een van de beste donutzaken van het land? Donuttello natuurlijk! Een paar weken geleden lanceerden we samen met hen onze allereerste Flairdonut. Naast dit cirkeltje van plezier, kan je er terecht voor een tiental andere heerlijke smaken zoals rijstpap, Snickers en pistache.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Donuttello heeft goed nieuws voor alle lekkerbekken, want het opent heel binnenkort een nieuwe vestiging! De zaak heeft nu al winkels in hartje Antwerpen en Mechelen en pop-ups in Hasselt en Waasland Shopping Center. Wie maar geen genoeg kan krijgen van deze dessertjes/snacks/vieruurtjes/ontbijt/whatever kan vanaf nu vrijdag 13 september om 10 uur terecht in een bekend stationsgebouw. Donuttello neemt namelijk zijn intrek in het station Antwerpen-centraal. Vrijdag de dertiende werd net onze lucky day!

Strategische locatie

De plannen zijn al bekend sinds eind januari, en nu is het eindelijk zover. ‘De winkel komt op het gelijkvloers naast de Press Shop krantenwinkel. Je zal er naast donuts, ook bagels en een groot assortiment aan koffies kunnen krijgen’, aldus zaakvoerder Laurence. De nieuwe winkel heeft een heel strategisch locatie waardoor mensen van over heel België kunnen proeven van de zalige donuts. Pendelaars zullen voortaan dus iets minder hard vloeken als hun trein vertraging heeft en ze gestrand zijn in het station Antwerpen-Centraal. Donut worry, be happy!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Er hangt ook een toffe wedstrijd vast aan de opening van deze nieuwe Donuttello. Je kan een jaar lang gratis donuts winnen! Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze overheerlijke prijs is een filmpje van jezelf maken waarin je vertelt wat je favoriete donut is. De spelregels kan je hier nog even nalezen. Succes!

Nog meer lekkers: