Home Lifestyle Food MMM: Donuttello opent nieuwe vestiging in station Antwerpen-Centraal

MMM: Donuttello opent nieuwe vestiging in station Antwerpen-Centraal

Dat maakt die vertragingen voor heel wat pendelaars een pak aangenamer in de toekomst.

© Instagram @donuttellodonuts

Als je met de trein reist, stop dan zeker eens in station Antwerpen-Centraal want binnenkort kan je daar genieten van de heerlijke donuts van Donuttello.

Komiek Kamal Kharmach stampte in 2017 de donutzaak Donuttello uit de grond. Met succes, want je kan de heerlijke dessertjes ondertussen al in verschillende steden proeven. Er zijn vestigingen in Gent, Mechelen en Antwerpen. Goed nieuws voor wie geen genoeg kan krijgen van deze lekkernij, want binnenkort gaat er een nieuwe vestiging open.

Strategische locatie

De nieuwe winkel is heel strategisch geplaatst: in het station Antwerpen-Centraal.  Dankzij die uitstekende locatie zullen mensen van over heel België kunnen proeven van donuts met onder andere een heerlijke rijstpap- of Snickervulling en zalige toppings zoals appelsien of pistache.

Pendelaars zullen voortaan dus iets minder hard vloeken als hun trein vertraging heeft en ze gestrand zijn in het station Antwerpen-Centraal. Donut worry, be happy! Wanneer de winkel precies open zal gaan, is nog niet bekend. ‘Maar we gaan voor eind februari‘, laat een medewerker ons weten. ‘De winkel komt op het gelijkvloers naast de Press Shop krantenwinkel. Je zal er naast donuts, ook bagels en een groot assortiment aan koffies kunnen krijgen.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.