Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Vergeet viagra maar.

BEWEZEN: deze vruchten tillen je seksleven naar een hoger niveau

An apple a day keeps the doctor away, maar sommige vruchten doen nóg meer. Uit een studie die gepubliceerd werd in 'The American Journal of Clinical Nutrition', blijkt dat blauwe bessen en citrusvruchten de kans op erectiestoornissen verkleinen.

Voor het onderzoek werden 25.000 mannen onderzocht. 35,6% van hen had een erectiestoornis. Maar de mannen die vaak flavonoïden aten – dat zijn antioxidanten in o.a. blauwe bessen, aardbeien, citrusvruchten en rode wijn – ontwikkelden minder vaak een erectiestoornis. Volgens de onderzoekers staan de gezondheidseffecten van een flavonoïderijk dieet gelijk aan die van vijf uur wandelen per week.

 

Bosbessen zijn niet alleen goed tegen erectiestoornissen, ze werken ook als tonicum of versterkend middel voor het netvlies. Bosbessen verhogen ook de weerstand en verminderen de doorlaatbaarheid van de bloedvaten. De kleine besjes hebben tevens een laxerende of stoelgangsbevorderende werking. De darmflora wordt verbeterd, waardoor er betere spijsvertering plaatsvindt. Niets dan voordelen, dus. Probeer daarom deze lekkere gerechtjes met bosbessen eens uit.

 

Tried & tested: smoothiepannenkoeken met bosbes en banaan

Tried & tested: no-bake bosbessenkoekjes

Tried & tested: cottage cheese pancakes

 

Bron: Elleeten.nl

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '