https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wie zegt dat een maand zonder alcohol saai moet zijn?

TOURNÉE MINÉRALE: 4 alcoholvrije cocktails met Lipton Ice Tea

Tournée Minérale gaat vandaag opnieuw van start. Wie nog op zoek is naar inspiratie om deze maand niet louter op water door te komen, vindt ongetwijfeld wel wat lekkers tussen deze alcoholvrije cocktails met Lipton Ice Tea. Cheers!


Steeds meer Belgen zijn zich bewust van de negatieve effecten van alcohol en kiezen ervoor om (een tijdje) alcoholvrij door het leven te gaan. Een maand lang zonder alcohol tijdens Tournée Minérale bijvoorbeeld, of enkel in het weekend een glaasje nuttigen. Maar dat wil uiteraard niet zeggen dat we enkel water van de kraan kunnen drinken. Er zijn een heleboel overheerlijke mocktails, alcoholvrije wijnen of spirits op de markt die als deftig alternatief kunnen dienen. Zo ook deze alcoholvrije cocktails met Lipton Ice Tea.

Signature mocktails


En daarvoor deed het merk een beroep op niemand minder dan de populaire mixologist Hannah Van Ongevalle om vier signature mocktails te creëren. ‘De uitdaging was om recepten te ontwikkelen die perfect passen binnen de mindset van het cocktail shaken en van lekkere, toegankelijke producten iets totaal nieuws te maken’, zegt bartender Hannah Van Ongevalle. ‘Met deze vier recepten zijn we daar wonderwel in geslaagd. Ze bieden voor elk wat wils en zijn de perfecte inspiratie voor iedereen die op zoek is naar verrassende smaakcombinaties zoals je die enkel in een gemixt drankje terugvindt.’

Amondada


Drop of Ginger


Rocket Kid


Coco Vert


[td_smart_list_end]

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content