Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros.

May the best muggle win!

COOL: dit (drank)spelletje is volledig gebaseerd op de wereld van Harry Potter

Kan jouw zaterdagavond wel wat pit gebruiken en ben je een grote fan van Harry Potter? Probeer vanavond dan eens dit drankspelletje uit. Trommel (virtueel!) een aantal van je favoriete Dreuzels op ga samen de uitdaging aan door dit afdrukbare spel van Etsy te spelen. May the best muggle win!


Heb je vanavond via videochat met je vriendinnen afgesproken? Dan hebben wij alvast een leuk ideetje voor jou. Op Etsy kan je nu namelijk een (drank)spelletje kopen dat gebaseerd is op de wereld van Harry Potter. Je hoeft trouwens niet te wachten tot het spel bij jou geleverd wordt, want je kan het namelijk meteen downloaden. Ideaal!

Elk spel bevat een spelbord, instructies, een reeks vragen, verschillende tokens en nog een aantal andere gadgets. Zo zijn de tokens bijvoorbeeld gebaseerd op verschillende personages uit het verhaal. Denk bijvoorbeeld maar aan Perkamentus en Loena Leeflang.

Hoe gaat het spel nu precies in zijn werk? Eerst moet je gaan bepalen in welke ruimte op het bord jouw personage terechtkomt. Vervolgens moet je gewoon de instructies op het bord volgen. In sommige vakken krijg je een vraag die je kennis van de magische wereld testen. Ergens anders zal je bijvoorbeeld moeten duelleren met een van je medespelers.

Wie wil, kan het spel aanschaffen via Etsy en dit voor net geen 24 euro. Vervolgens kan je dus meteen alles downloaden en krijg je vijf PDF-bestanden in je mailbox. Wij zijn alvast onder de indruk van hoe gedetailleerd het spel is uitgewerkt en hebben dan ook al een boterbiertje klaargezet voor vanavond!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '