Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Kerstboommaniak? Dan is de halloweenboom misschien wel iets voor jou!

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Begint het bij jou al te kriebelen om de kerstballen en slingers uit de kast te halen? Dan lijkt het wel een eeuwigheid te duren voordat je – zonder al te veel rollende ogen van vrienden en familie – je kerstboom kan versieren. Kan je écht niet langer wachten? Haal dan gewoon een halloweenboom in huis!


Wij hebben dé oplossing gevonden om alle ongeduldige kerstmaniakken van hun zenuwachtigheid af te helpen: een halloweenboom. Zo heb je toch een geldig excuus om de zolder op te kruipen en je versiering al van onder het stof te halen.

Spinnenwebben


Het principe van de boom is simpel: je hangt ‘m niet vol met kerstballen en sterren, maar wel met pompoenen, doodskoppen, spookjes en – voor de durvers – spinnenwebben. Op 31 oktober ga je met familie en vrienden rond de boom zitten en maak je geen cadeautjes, maar wel snoepjes open.

Na 31 oktober is het wél verantwoord om je boom om te toveren tot een magische kerstboom. Ruil de pompoenen in voor kerstballen, de spinnenwebben voor engelenhaar en de snoepjes voor cadeautjes die je nóg ongeduldiger maken. Nood aan een beetje inspiratie? Wij verzamelden de coolste en meest griezelige halloweenbomen. You’re welcome!

https://www.instagram.com/p/B2uMJcXgySt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

https://www.instagram.com/p/B2vTaUdngfB/

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '