Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros/Courtesy Everett Collection

De ideale gelegenheid voor Potterheads om te tonen hoeveel ze over hun grote idool weten.

De Quizfabriek organiseert grote ‘Harry Potter’-quiz via livestream

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Fan van quizzen én van Harry Potter? Dan kan je twee vliegen in een klap slaan met de grote ‘Harry Potter’-quiz die De Quizfabriek in maart organiseert via livestream.


Tijdens de eerste lockdown zorgde De Quizfabriek voor de nodige afleiding door elke woensdagavond een gratis quiz via een livestream te organiseren. Ook speciaal voor de feestdagen bokste het een toffe spelavond in elkaar voor de hele familie. Een van zijn meest succesvolle quizzen tot nu toe was de grote ‘Harry Potter’-quiz die het vorig jaar in februari organiseerde, vlak voor de coronacrisis. Toen deden maar liefst tachtig ploegen mee. De avond was in zo’n drie minuten volledig uitverkocht waardoor heel wat Potterheads teleurgesteld achterbleven.

Tovergeheugen


Al die Potterfans krijgen nu een tweede kans om mee te doen aan deze plezante quiz, want De Quizfabriek houdt voor een tweede keer een grote ‘Harry Potter’-quiz en dit keer via livestream. Alle deelnemers kunnen dus met hun bubbel/knuffelcontact(en)/huisgenoten live meespelen vanuit hun eigen kot. Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone of een tablet om razendsnel de vragen te kunnen beantwoorden. Wat waren de zeven Gruzielementen nu weeral? Met hoeveel beukers wordt Zwerkbal gespeeld? Met welke toverspreuk roep je het duistere teken op? Je zal diep in je tovergeheugen moeten graven om je tot beste Potterkenner te kunnen kronen.

Wie wil, mag zich verkleden in zijn/haar/hun favoriete ‘Harry Potter’-personage en een foto doorsturen terwijl je aan het quizzen bent. Het best verklede quizteam kan een mooie prijs in de wacht slepen! De ‘Harry Potter’-quiz vindt plaats op dinsdag 30 maart om 20u. De quiz duurt zo’n twee uur en kost 7 euro. Je kan je solo of met je bubbel inschrijven via hun website en je voor een avondje in Zweinstein wanen. Je krijgt voor de aanvang van de quiz een link naar de livestream die je op je tv of laptop/computer kan afspelen. Daarnaast krijg je een unieke code waarmee je je smartphone of tablet kan inloggen.

Nog meer spelplezier:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '