Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Meer dan twee weken lang kan je bij Standaard Boekhandel terecht voor signeersessies, workshops, quizzen en meer!

BOOKNERD HEAVEN: Standaard Boekhandel viert tot 12 november Feest van het Boek

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Boekenwurmen, rejoice! Standaard Boekhandel viert van 24 oktober tot en met 11 november het Feest van het Boek. Meer dan twee weken lang organiseert de winkelketen signeersessies door de crème de la crème van de Vlaamse literatuur, workshops, quizzen, zoektochten en wedstrijden voor jong en oud. Bovendien geniet je in de webshop van 10% korting op meer dan honderd boeken.


Van zaterdag 24 oktober tot en met woensdag 11 november is het feest bij Standaard Boekhandel. De Belgische boekenketen viert namelijk twee weken lang het Feest van het Boek. Dat doet het door in z’n vestigingen over heel Vlaanderen signeersessies, workshops, quizzen, zoektochten en wedstrijden voor jong en oud te organiseren.

Een greep uit het aanbod: op 28 oktober is er in de Standaard Boekhandel van Diksmuide een voorleessessie rond rouwen, op 3 november kan je in Lanaken deelnemen aan een magische Harry Potter-zoektocht, op 10 november organiseert men in Deinze een workshop rond droogbloemen en op 11 november toont sterrenchef Roger Van Damme in Bredene hoe je de beste pannenkoeken bakt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder geniet je van 10% korting in de webshop op wel meer dan honderd boeken – hallo, kerstcadeautjes! – en kunnen de allerkleinsten hun kans wagen door deel te nemen aan de Studio 100-kleurwedstrijd en zo een van de zestig leuke prijzen te winnen.

Surf voor meer info naar Standaardboekhandel.be/Feest-van-het-Boek.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '