Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Charisse Kenion via Unsplash

Houd de data alvast vrij voor signeersessies, bekende gezichten en nieuwe favo boeken.

Het boekenfestival ‘Lees!’ komt dichterbij: 3 redenen waarom je écht wil gaan

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Geen boekenbeurs, maar wél een boekenfestival in de Antwerp Expo dit jaar! Zo kan je zeven dagen lang vertoeven in de wijde wereld van spannende, romantische en fictieve boeken. Hier zijn drie redenen waarom jij erbij moet zijn!

Lees! is dit jaar het boekenevenement bij uitstek tijdens de herfstvakantie. Je kan je verwachten aan een opkomst van meer dan 300 auteurs (met bijbehorende signeersessies), interessante talks op het auteurspodium en een gigantische festivalvloer van drie hallen. En de kleintjes kunnen uiteraard ook mee: er is een leuke kinderzone voorzien met tal van spelletjes, voorleessessies en andere activiteiten.

Het mag eindelijk weer!

Het is al sinds 2019 geleden dat er nog eens een boekenbeurs georganiseerd kon worden. Maar langer wachten hoeft niet meer. Naast de muziekfestivals, kunnen de diehard- of nieuwsgierige boekenfans eindelijk weer de magie van evenementen opsnuiven. Denk aan ettelijke rijen gevuld met nieuwe boeken, bekende en minder bekende gezichten en een gezellige hoop lezers. Wij zijn blij dat het eindelijk weer mag!

Live interviews door Tom de Cock

De VRT is weer van de partij dit jaar en organiseert naast het Radio 1-programma ‘Boekenfeest’, ook nog een Boekathon. Zo zal de goedlachse radiopresentator Tom De Cock live auteurs interviewen op het boekenfestival. Wij zijn benieuwd!

Snuffelen zonder gêne

Wat is er beter dan je nieuwe favoriete boek of auteur ontdekken? Met drie hallen aan boeken, kan het niet anders dan dat je een boek naar eigen wensen zal vinden. Denk aan travel, lifestyle, inspirerende kookboeken en dromerige romans. Maar ook aan griezelige thrillers, coole fotografie en interessante zelfhulpboeken. Het is er allemaal!

Het boekenfestival zal doorgaan van maandag 1 november tot en met zondag 7 november in de Antwerp Expo. Tickets zijn nu al online beschikbaar aan 8 euro, waarmee je ook nog eens gratis toegang krijgt tot een Antwerps museum naar keuze. Een fijn cadeau voor boekenmaand in november, als je ’t ons vraagt. Merci!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wist je trouwens dat we bij Flair ook onze eigenste #FlairBookClub hebben? Ontdek hier welke boeken onze redactrices aanraden.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '