Home celebs ZIEN: sexy nieuwe videoclip van Ariana Grande en Nicki Minaj

ZIEN: sexy nieuwe videoclip van Ariana Grande en Nicki Minaj

Zon, zee, strand en zeemeerminnen.

youtube

Ariana Grande en Nicki Minaj hebben een nieuwe single ‘Bed’. Bij nieuwe muziek hoort natuurlijk ook een nieuwe videoclip, en die werd onlangs gelanceerd.

De nieuwe single ‘Bed’ van Ariana Grande en Nicki Minaj is zwoel en past dus perfect bij het tropische weer van de afgelopen weken. De beat is superchill en de tekst is catchy, dus vermoedelijk zullen we deze hit in wording van de zomer nog vaak op de radio horen!

De lyrics zijn veelzeggend: ‘Got a bed with your name on it, got a kiss with your name on it’. En de videoclip is dat ook. We zien Nicki Minaj op het strand kronkelen als een sexy zeemeermin, en Ariana laat zich verleiden door een man die sowieso niet haar gloednieuwe verloofde Pete Davidson is. Oops!

Powervrouwen

De clip werd goed ontvangen en is al meer dan 11 miljoen keer bekeken. We denken persoonlijk dat deze powervrouwen ook met wat meer kleding aan veel succes zouden hebben, maar de stomende videoclip past natuurlijk wel perfect bij de sensuele vibe van de song.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: