Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: Ariana Grande is onherkenbaar op de cover van Vogue

ZIEN: Ariana Grande is onherkenbaar op de cover van Vogue

De zangeres kreeg een serieuze make-under voor de shoot.

Photo News

Ariana Grande is back! De zangeres verdween even uit de spotlights toen een terroristische bomaanslag na haar concert het leven kostte aan 22 mensen. Nu is ze terug met nieuwe muziek en poseerde ze heel naturel op de cover van Vogue.

Ariana Grande (24) had een bloeiende carrière en scoorde de ene na de andere hit. Op 22 mei vorig jaar keerden haar fans in Manchester terug van alweer een topconcert van de artieste toen plots een terrorist zichzelf opblies aan de Arena te midden van de stroom jongeren. 22 mensen kwamen om bij de verschrikkelijke aanslag en honderden anderen raakten gewond. Ariana was diepgeraakt door deze tragische gebeurtenis en ze verdween een tijdje uit de schijnwerpers. Ze wilde vooral dicht bij haar familie en vrienden zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nu is de zangeres helemaal terug van weggeweest. Een paar maand geleden dook ze opnieuw de studio in en het resultaat daarvan is haar nieuwste single ‘No Tears Left to Cry’, een pakkend eerbetoon aan de slachtoffers van de bomaanslag. Zelf draagt ze ook nog de gevolgen van die traumatische dag en ze vertelt daarover in de Britse Vogue. Ariana geeft toe dat ze angsten heeft en zich vaak duizelig voelt, wat wijst op een posttraumatisch stressstoornis. ‘Ik vind het moeilijk om erover te praten, omdat zoveel mensen zulke grote verliezen hebben geleden’, aldus Ariana in Vogue.

Schattige sproetjes

Het interview ging gepaard met een prachtige shoot. Terwijl ze met haar woorden haar ziel blootlegde, tonen ook de foto’s waar ze heel naturel opstaat haar kwetsbare kant. De zangeres met haar kenmerkende hoge paardenstaart en gitzwarte eyeliner is onherkenbaar op de cover. Ze draagt haar lange haren – die nu blond zijn – los en haar gezicht is bedekt met schattige sproetjes die anders verstopt zitten onder verschillende lagen make-up.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Haar fans en celebrity friends zijn alleszins laaiend enthousiast over deze look. Zo schreef Katy Perry ‘Zo zag ik je nog nooit… love’ onder de foto. Gigi Hadid reageerde met ‘Prachtig’ en Zeydana plaatste er een hartjesemoticon bij.

Lees ook: