Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: zo komt Ariana Grande aan haar prachtige lange lokken

AHA: zo komt Ariana Grande aan haar prachtige lange lokken

Haar verzorging staat gewoon in je keukenkastje!

We kunnen moeilijk aan Ariana Grande denken zonder een tikkeltje jaloezie te voelen om haar prachtige lange staart. De 24-jarige zangeres staat bekend om haar signature hoge pony. Wat is haar geheim voor zo’n gezonde bos haar?

Sinds haar jaren bij Nickelodeon als de roodharige Cat Valentine is Ariana Grande uitgegroeid tot een wereldwijde popsensatie. Ook de looks van de zangeres zijn in de recente jaren veranderd. Haar pin-upstijl is geëvolueerd naar een sportieve look met oversized hoodies (haar partnerschap met Reebok zit hier vast voor iets tussen).

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Haar rode lokken liet ze jarenlang in een naturelle donkerbruine tint, maar recent koos Ariana voor een opvallende zilverkleur.

thank u #hhn27

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Zelfs als ze experimenteert met haarkleuren, heeft de zangeres altijd lang haar dat er gezond en vol uitziet. In een recent interview heeft ze eindelijk haar geheimen prijsgegeven!

Oil it up

Wanneer ze thuis een momentje van rust heeft, verzorgt Grande haar lange lokken met kokosnootolie. Volgens de zangeres is de olie goed voor zowat alles, ook je haar.

Een andere favoriet van de zangeres is essentiële lavendelolie. Omdat het sterk geconcentreerd is, moet je voorzichtig zijn met essentiële oliën. Maar Ariana heeft hier wel een punt: lavendelolie helpt tegen een jeukende hoofdhuid en stimuleert de haargroei.

Bron: Allure

Lees ook: