Home celebs Ariana Grande en haar dansers laten tattoo zetten als aandenken aan Manchester

Ariana Grande en haar dansers laten tattoo zetten als aandenken aan Manchester

Splash News/Photo News
Ariana Grande had afgelopen zondag een benefietconcert op poten gezet als eerbetoon aan de slachtoffers van Manchester, maar het ultieme gebaar kwam pas later op de avond. Samen met haar dansers heeft ze blijkbaar matching tattoos laten zetten. Respect, Ariana!

Na afloop van het concert One Love Machester hebben Ariana Grande en haar dansers een tattoo laten zetten als ultiem eerbetoon aan de slachtoffers van de aanslag op 22 mei. Backstage was er een tattooartieste aanwezig, en die heeft bij iedereen een klein bijtje gezet.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Waarom een bij? vraag je je nu waarschijnlijk af. Wel, het beestje staat symbool voor het industriële erfgoed van Manchester. Na de industriële revolutie stond de stad bekend om haar textielmijnen en werden de werknemers omschreven als werkbijtjes omwille van hun werkmentaliteit.
 

Ariana Grande en haar dansers zijn niet de enigen die zo’n tattoo hebben laten zetten. Sinds de aanslagen, waarbij 22 mensen het leven lieten, is de vraag daarnaar enorm gestegen. Een prachtig teken van solidariteit en een ontzettend mooi eerbetoon aan de slachtoffers.
 

One Love Manchester

Het benefietconcert van afgelopen zondag heeft een recordbedrag opgeleverd. Het was dan ook een avond om nooit meer te vergeten. Onder anderen Katy Perry, Coldplay en Justin Bieber waren van de partij en hebben enkele van hun grootste hits gebracht.
 

Ariana Grande zong enkele emotionele nummers en kon op enorm veel steun en respect rekenen. ‘Ze is zo sterk, sterker dan iedereen dacht. Ze is ook sterk voor haar fans’, aldus Frankie, de broer van de zangeres.
 

Alles over One Love Manchester: