Home celebs Ariana Grande bevestigt verloving op Twitter én pronkt tijdens optreden met joekel...

Ariana Grande bevestigt verloving op Twitter én pronkt tijdens optreden met joekel van een verlovingsring

Wedden dat je achterover valt als je hoort hoeveel haar verlovingsring Pete Davidson heeft gekost? 💍

@arianagrande via Instagram

De verloving tussen Ariana Grande en haar kersverse vriendje Pete Davidson (beide 24) was voor iedereen een shock. Toch lijkt het nieuws écht te kloppen. De popzangeres werd namelijk gespot met een joekel van een verlovingsring én ze bevestigde het nieuws op Twitter.

Verlovingsring ter waarde van 85.000 euro

Wie dacht dat de roddels vals waren, kan nu op zijn twee oren slapen: Ariana Grande en acteur en stand-upcomedian Pete Davidson zijn wel degelijk verloofd na een relatie van amper enkele weken.

Het bewijs? De peervormige (en gigantische!) verlovingsring die aan that finger van de 24-jarige popzangeres werd gespot tijdens Wango Tango, een muziekfestival dat op 2 juni werd georganiseerd door radiozender KIIS-FM uit Los Angeles.

Greg Yuna, de juwelier bij wie Davidson de ring ging uitkiezen, verklapte intussen hoeveel het niemendalletje Ariana’s kersverse vriendje kostte: zo’n luttele $ 10.000, oftewel € 85.000.

‘Hij werd ingelicht’

Voor wie nog steeds twijfelt over de echtheid van de verloving: de ‘No Tears Left To Cry’-zangeres bevestigde het nieuws door op een tweet te reageren van een fan. Ene Caroline vroeg zich luidop af of Pete weet dat hij ook met al haar fans trouwt, waarop Ariana reageerde dat hij werd ingelicht. Oh my god!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.