Home celebs WOW: zo zien de kinderen van Marco Borsato er nu uit

WOW: zo zien de kinderen van Marco Borsato er nu uit

Luca, Senna en Jada kregen een enorme groeischeut!

Instagram @borsato

Iedereen kent Marco Borsato, de Nederlander met zijn krulletjes en heerlijke stem. De zanger heeft twee zonen en een dochter, en dat zijn geen kleine kindjes meer. Zo zien Luca (19), Senna (16) en Jada (15) er nu uit.

Marco Borsato heeft al heel wat verwezenlijkt in zijn leven. Hij heeft een succesvolle carrière en verkoopt nog steeds zowel in Nederland als in Vlaanderen grote concertzalen uit. Zo goed als iedereen kan zijn hits zoals ‘De Meeste Dromen Zijn Bedrog’, ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’ of ‘Rood’ volledig meekwelen en we moeten stiekem altijd een traantje wegpinken bij ‘Waarom Nou Jij’.

Mini-Borsato’s

Toch is hij nog het meest trots op zijn kroost. Marco heeft een hecht gezinnetje dat bestaat uit zijn vrouw Leontine, twee zonen Luca en Senna en dochter Jada. We zagen zijn kinderen vroeger weleens aan zijn zijde verschijnen op televisie of op een evenement, maar de drie mini-Borsato’s kregen de laatste tijd een enorme groeischeut!

Luca is 19, en haalde net zijn rijbewijs. Iets waar papa Borsato enorm blij mee is. Hij postte een foto van zijn oudste zoon aan het zwembad op vakantie met als onderschrift: ‘Ik merk dat ik ook zelf toch stiekem heel trots ben op deze boy’. En het mag gezegd worden, die Luca mag er best wel wezen!

Ook de jongste spruit Jada wordt stilaan een vrouw. Ze zong ooit samen met haar papa de hit ‘Samen Voor Altijd’, maar van dat kleine meisje is geen spoor meer. ‘Man man wat gaat de tijd toch snel’, schrijft Marco bij een foto van zijn mooie vijftienjarige dochter. ‘En wat staat de tijd haar goed.’

Mooi boy @sennaborsato #zoon en mooi mens!

A post shared by Marco Borsato (@borsato) on

Zijn jongste zoon Senna wordt in september 17 jaar en ook hij groeide uit tot een knappe jonge gast. ‘Mooi boy en mooi mens’, schrijft papa Marco bij een foto van Senna.

Het is duidelijk dat deze drie de goede genen van hun knappe ouders erfden. Ze zetten ook allemaal al hun eerste stapjes in de showbizzwereld. Senna acteert, Jada zingt en acteert en Luca staat geregeld model. Een trotse papa én man, terecht met zo’n mooi gezinnetje.

Waar zij zijn…. is mijn thuis! 😍#familie #thuis

A post shared by Marco Borsato (@borsato) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.