Home Lifestyle Senioren, opgelet: er komt een versie van ‘The Voice’ voor zangtalent op...

Senioren, opgelet: er komt een versie van ‘The Voice’ voor zangtalent op leeftijd

En er komt een nieuw seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' en 'The Voice Kids'! 🎤

Bruist je oma van het zangtalent? Hoor jij je buurman op leeftijd luidkeels zingen terwijl hij onder de douche staat? Of zingt je iets rijpere nonkel de pannen van het dak? Schrijf hem of haar dan in voor een gloednieuw seizoen van ‘The Voice Senior’. Yep, dat lees je goed: er komt een talentenjacht voor 60-plussers.

Op talent staat geen leeftijd, en daarom gaat VTM op zoek naar zangers van alle leeftijden. Voor het nieuwe seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen‘ mogen sterke stemmen die tussen 17 en 59 jaar oud zich aanmelden. Op die manier krijgen zangtalenten op leeftijd ook toegang tot de talentenjacht.

Ook in Nederland starten ze dit najaar met ‘The Voice Senior’. Daar zetelen Marco Borsato, Ilse ­DeLange en rapper Ali B als coaches.

Inschrijven hier!

Vorig jaar werd de 17-jarige Luka tot winnares van het programma gekroond. Wil jij haar opvolger worden? Schrijf je dan als de bliksem in voor het nieuwe seizoen van ‘The Voice’. Iets jonger talent – lees: tussen 7 en 14 jaar – kan zich als vanouds inschrijven voor ‘The Voice Kids‘.

De opnames van ‘The Voice van Vlaanderen’, ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ starten nog deze zomer. Welke coaches er in de rode draaistoelen zullen ploffen, wordt pas later bekendgemaakt, net als de uitzenddatum.

We hebben een winnaar, lieve vrienden! LUKA WINT! 🙌🏼 #tvvv

A post shared by The Voice van Vlaanderen (@thevoicevanvlaanderen) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.