Home Lifestyle ZIEN: Anouk stuurt beide kandidaten naar huis in battle ‘The Voice of...

ZIEN: Anouk stuurt beide kandidaten naar huis in battle ‘The Voice of Holland’

Als je 't ons vraagt, was dit beter gezongen dan de gemiddelde battle in 'The Voice van Vlaanderen'...

Anouk
© RTL 4

Met een persoonlijkheid als Anouk als coach, is er nooit een saaie aflevering van ‘The Voice of Holland’. Maar afgelopen vrijdag deed de zangeres wel iets heel opvallends in de Nederlandse talentenjacht. Na een battle tussen twee kandidates uit haar team, zei ze droogweg dat ze geen van beiden wilde meenemen naar de volgende ronde. ‘Ik vond het een beetje saai’, klonk het.

Nikita vs. Nina

In ‘The Voice van Vlaanderen’ wordt komende vrijdag de finale gespeeld, maar onze noorderburen zitten nog maar aan de battle-ronde. Daarin zingen twee kandidaten uit hetzelfde team samen een lied en kiest de coach een van de twee om mee te nemen naar de knock-outs, waar gespeeld wordt voor een plaats in de liveshows. Zo zongen Nikita (18) en Nina (20) van Anouks team de hit ‘Symphony’ van Clean Bandit, naar onze bescheiden, onkundige mening een geslaagde battle.

Maar daar was Anouk het dus niet mee eens. Ze ging tegen de regels van het spel in en koos gewoon niemand. ‘Ik vond het niet spectaculair, ondanks dat jullie mijn battle zijn. Ik vond het een beetje saai’, verklaarde de zangeres haar vreemde keuze. Nina (het blonde meisje) vond Anouk qua zang een beetje onder de maat, terwijl Nikita haar coach teleurstelde met haar performance. ‘We hebben er samen aan gewerkt om dat beter te maken en ik vind dat niet goed gelukt. Dus ondanks dat je de sterren van de hemel kan zingen, want dat kan je, vind ik het niet goed genoeg’, voegde ze er nog aan toe.

Waylon, een van de andere coaches, vond Nikita’s optreden wel goed en besloot de jonge zangeres te stealen. Anouk gaat nu met een kandidaat minder in haar team naar de knock-outs.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.