Home Lifestyle Het volgende seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zal er net iets anders uitzien...

Het volgende seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zal er net iets anders uitzien dan de vorige twee

En het zal er sneller zijn dan je denkt!

© VTM

Wij kijken ondertussen al acht maanden lang reikhalzend uit naar het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. En dat seizoen zal er nét een tikkel anders uitzien dat de vorige twee…

In het eerste seizoen van hun succesvolle programma ‘Blind Getrouwd’ liet VTM drie mannen en drie vrouwen elkaar hun jawoord geven tijdens hun eerste ontmoeting. In het tweede seizoen werden dat vier mannen en vier vrouwen. En in het aanstormende seizoen komt er nóg eens een duo bij. Je leest het goed. In het derde seizoen zullen maar liefst vijf koppels blind trouwen.

3 / 7

Het zou weleens kunnen dat VTM met deze verandering op meer gelukkig getrouwde koppels hoopt. Na het eerste ‘Blind Getrouwd’-seizoen bleef slechts één van de drie koppels (Stijn & Nuria) gelukkig getrouwd. In het vorige seizoen bleven twee van de vier koppels (Nicolas & Evelien en Nick & Veerle) ook na het programma bij elkaar. Wij duimen in 2018 voor vijf op vijf!

Duizende inschrijvingen

Voor het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ schreven maar liefst 3.600 mensen zich in. Dat is een derde meer dan vorig jaar. In het voorjaar van 2018 – een exacte datum is nog niet bekend – zullen we tien van hen heel wat beter leren kennen. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.