Home celebs ZIEN: is dit Rihanna’s nieuwste lover?

ZIEN: is dit Rihanna’s nieuwste lover?

De foto's laten alvast niet veel aan de verbeelding over...

Rihanna
PHOTO NEWS

Rihanna heeft duidelijk ‘love on the brain’. De 29-jarige popster werd tijdens haar vakantie op Ibiza al kussend in het zwembad gespot met Hassan Jameel, een Saoedische miljardair.

‘Dit is serieus’

De paparazzifoto’s laten niet veel aan de verbeelding over: het is duidelijk dik aan tussen Rihanna (29) en haar nieuwe liefje. Het kersverse paar werd al kussend, rokend en champagne slurpend gespot in een zwembad tijdens RiRi’s vakantie op het Spaanse eiland Ibiza.

‘Deze relatie is the real deal‘, aldus een bron. ‘Rihanna heeft haar vrienden verteld dat ze echt verliefd is op Jameel.

De popster zou haar vrienden verteld hebben dat ze echt verliefd is en dat deze relatie ‘the real deal’ is.

Volledig nieuw is de relatie niet, volgens diezelfde bron. ‘Ze brengen al langer tijd met elkaar door, ver weg van de spotlights. Dit is serieus. Ze genieten ten volle van elkaars gezelschap.’

Van Naomi naar RiRi

Jameel (ook 29) is afkomstig uit Saudi-Arabië en werkt bij de Saudische tak van het Japanse automerk Toyota. Zijn grootvader, Abdul Latif Jameel, stichtte in 1955 zijn eigen firma en verkreeg al snel de exclusieve rechten voor de verkoop van Toyota’s in Saudi-Arabië.

Het is niet de eerste keer dat de Saudische miljardair gespot wordt met een bekend gezicht. Een tijdje geleden werd Jameel nog gelinkt aan topmodel Naomi Campbell.

‘Rihanna Has A Man’ en Twitter wordt gek

Hoe dan ook: Twitter was extatisch na het zien van de stomende zwembadfoto’s. De hashtag #RihannaHasAManParty was al snel trending en dat resulteerde in enkele ludieke tweets.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.