Home celebs ZIEN: fan met liefdesverdriet vraagt Rihanna om advies op Twitter

ZIEN: fan met liefdesverdriet vraagt Rihanna om advies op Twitter

En haar reactie is té lief!

Rihanna
PHOTO NEWS

Rihanna mag het dan wel druk-druk-druk hebben, voor haar fans maakt ze graag tijd. Zo deelt ze niet alleen handtekeningen uit, maar ook gratis liefdesadvies. Dat mocht een Palestijnse fan zelf ondervinden toen hij de 29-jarige popster een privébericht verstuurde via Twitter met een vraag over zijn recente relatiebreuk.

Twitteraar Samer aka @WaladShami is sinds januari weer single. Hij heeft het nog steeds moeilijk met de breuk, deels omdat het zijn eerste relatie was, weet Buzzfeed.

Dus vroeg hij zijn grote idool Rihanna (29) hoe ermee om te gaan. Tot z’n grote verbazing reageerde de ‘Love On The Brain’-zangeres niet alleen op zijn bericht, ze gaf hem ook nog eens waardevol advies.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Geloof gewoon dat de breuk een cadeau was. Huil als je moet, maar de pijn zal niet eeuwig blijven duren! Je zal opnieuw de liefde vinden en het zal nog mooier zijn! Geniet intussen van al wat JIJ bent!!!!’, aldus love doctor Rihanna. Samer vertelde Buzzfeed dat het niet de eerste keer is dat de popster hem uit de nood helpt. ‘Ze heeft me al verschillende keren goede raad gegeven. Ze is echt wijs.’

Lees ook: