https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ZIEN: dit is het lief van ‘Thuis’-actrice Tine Priem

ZIEN: dit is het lief van ‘Thuis’-actrice Tine Priem

Het koppel is al zo'n drie jaar samen, maar ze postte nu voor het eerst een foto van hun tweetjes op Instagram.

Instagram @tinepriem

Tine Priem heeft al drie jaar een relatie met haar vriend Tom, maar de actrice uit ‘Thuis’ plaatste gisteren pas een eerste foto van hun tweetjes op Instagram.

Tine Priem speelt al twee jaar Tamara in ‘Thuis’, een grote flirt. In het echte leven is Tine al zo’n drie jaar samen met haar vriend Tom. Daarvoor bleef ze bewust een jaar vrijgezel. Ze besefte na een aantal mislukte relaties dat ze voor ze zichzelf kon openstellen, eerst dringend aan zichzelf moest werken. ‘Ik had humeurschommelingen en zelfs depressieve gedachten’, vertelde Tine toen in Story. ‘Nu ben ik een pak rustiger geworden.’

Ze kwam ook de man van haar leven tegen: Tom. Hij krikte haar lage zelfvertrouwen beetje bij beetje op. ‘Sinds mijn lief alle dagen zegt hoe mooi hij me vindt, is mijn zelfbeeld wel verbeterd.’ In de zomer van vorig jaar was het koppel klaar voor een volgende stap en gingen ze samenwonen. Het was de tweede keer voor Tine, maar die eerste keer verliep niet zo vlekkeloos. ‘Dat was niet zo leuk, dus dat wil ik eigenlijk een beetje uit mijn geheugen wissen’, aldus Tine toen in Flair.

Instagramofficial

Gelukkig ging alles deze keer wel goed en zijn Tine en Tom nog steeds gelukkig samen. Tine maakte hun relatie gisteren zelfs Instagramofficial. Hoewel het koppel al lange tijd samen is, postte ze nog nooit een foto van hun tweetjes. Ze plaatst veel foto’s van zichzelf, haar werk bij ‘Thuis’ en haar vrienden op sociale media, maar van Tom zagen we nooit een spoor online.

Date met mijn favoriete man ? #geenhashtagsnodig #liefde #vooraltijd

A post shared by Tine Priem (@tinepriem) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Team T ging naar het theater en de actrice legde dat toffe moment vast. ‘Date met mijn favoriete man’, schreef ze bij de selfie, gevolgd door een hartje. Aan de hashtags #liefde en #vooraltijd én hun stralende glimlach te zien, zijn de twee nog steeds dolgelukkig. Cute!

Als het van ons afhangt, mag de blondine in de toekomst nog meer foto’s online gooien van haar lief, want de man mag er zeker en vast wezen!

Lees ook: