Home Uit & thuis AHA: zo gaat het er aan toe tijdens een vrijscène in ‘Thuis’

AHA: zo gaat het er aan toe tijdens een vrijscène in ‘Thuis’

'Thuis'-actrice Tine Priem doet haar geheim uit de doeken.

één
Op de set van 'Thuis' gaat het er soms hevig aan toe. En dat mag je best letterlijk nemen, want Tine Priem ging al een paar keer uit de kleren op de set. De actrice heeft het daar heel moeilijk mee gehad en praat nu over haar allereerste vrijscène in de serie.

Tijdens haar tweede draaidag bij 'Thuis' stond er al meteen een seksscène op het programma van Tine Priem. De actrice mocht zich uitkleden voor hunk Bill Barberis. 'Ik was in paniek, want ik was het groentje en kende echt niemand. Maar achteraf gezien viel het wel mee. Ze stonden voor me klaar met een badjas, en Bill is zo'n lieve gast.' 

Bill stelde me meteen op mijn gemak. Jammer dat hij weg is bij 'Thuis'. 

Maar Tine durft zich niet volledig uit te kleden. 'Ik gebruik altijd een plakbeha. Nee, ik ben niet echt preuts. Allez, misschien toch een beetje.' Tegenwoordig deelt haar personage Tamara geregeld de lakens met acteur Christophe Haddad. En jawel, dan haalt Tine steeds haar plakbeha boven.

Collega Marleen Merckx aka Simonneke bedekt haar intieme delen niet tijdens zo'n wilde scène, en daar heeft Tine alle respect voor. 

Onzekerheid

In real life is Tine niet zo zelfzeker als haar personage Tamara. De actrice voelde zich jarenlang enorm onzeker over haar uiterlijk en stond zelfs op het punt om een borstvergroting te plannen. 'Ik ben blij dat ik dat uiteindelijk niet heb gedaan. Je moet gewoon aanvaarden wie je bent. Het is belangrijk om jezelf graag te zien.' 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.