Home celebs ZIEN: dit is de nieuwste single ‘Hush’ van Coely

ZIEN: dit is de nieuwste single ‘Hush’ van Coely

Ideaal om op te shaken tijdens de festivals.

Photo News

Coely is nog maar 24 jaar, maar ze is nu al een gevestigde waarde in de Belgische rapscene. Haar nieuwste single is er weer boenk op en we kunnen niet wachten om ons op de festivals volledig te laten gaan op ‘Hush’.

Coely Mbueno is een Antwerpse zangeres met Congolese roots. Vorig jaar beleefde ze haar grote doorbraak. Ze mocht openen op Rock Werchter en haar concert in het AB was volledig uitverkocht. Ze won begin dit jaar nog 2 MIA’s: Solo Vrouw en Urban. Ondertussen is ons Belgenlandje te klein geworden voor deze queen. Zo stond ze al in het voorprogramma van grote sterren zoals Kendrick Lamar en Snoop Dogg, en deed ze met haar tournee Londen, Berlijn en Parijs aan.

Shaken

Haar nieuwste werk ‘Hush’ is alweer een klepper van formaat. Het liedje vertelt het verhaal van een gangster die zijn slechte verleden achter zich wil laten en zich wil bekeren voor zijn familie. Het is volledig in haar kenmerkende stijl: rap met een dijk van een zangstem. We weten zeker dat elke wei weer vrolijk zal meeshaken op de tonen van Coely’s nieuwste plaat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: