Home celebs ZIEN: dit is de nieuwste single van Stromae

ZIEN: dit is de nieuwste single van Stromae

We hebben er allemaal lang op moeten wachten, maar het is een bommetje!

Photo News

Stromae lanceerde zopas zijn nieuwste single ‘Défiler’. Het muzikale genie is daarmee eindelijk terug, yay! Het liedje en de bijbehorende clip staan bij ons alvast op repeat.

We hebben lang moeten wachten op nieuw werk van maestro Stromae, onze Belgische trots. Hij deed het wat rustiger aan omdat hij sukkelde met zijn gezondheid. Na drie jaar is het eindelijk zover, en we worden verwend, want zijn nieuwste single ‘Défiler’ duurt maar liefst 9 (!) minuten. Hij maakte de plaat samen met zijn broer Luc Junior Tam en het is volledig in zijn kenmerkende stijl. Je herkent onmiddellijk die typische Stromae-beat en -vibe.

Videoclip

Samen met de single werd meteen ook de nieuwe videoclip gelanceerd. In het filmpje zien we beelden uit de allereerste modeshow van zijn eigen kledingmerk Mosaert begin april in Parijs. Verschillende modellen showen zijn nieuwste collectie ‘Capsule n°5’, wat meteen ook verwijst naar de titel van zijn hit in wording.

Leven

Stromae vertelt in Vogue dat het liedje gaat over wandelen. ‘In de oorspronkelijke betekenis letterlijk en figuurlijk’, aldus Stromae. ‘Soms ga je vooruit, dan ga je achteruit, en soms probeer je jezelf voorbij te steken, of niet. Het gaat ook over schoonheid en onze moderne opvatting ervan. Eigenlijk spreek ik over het leven in het algemeen.’

Dolenthousiast

Of dit nu een promostunt is voor Mosaert of zijn definitieve comeback, is onduidelijk. Eén ding is wel zeker: dit smaakt naar meer! Dat vinden zijn fans ook, die dolenthousiast reageerden op het nieuwe werk van hun idool. ‘Het doet zo’n deugd dat hij terug is’, ‘Welkom terug, we hebben hem je enorm gemist’, en ‘Wat een geweldig liedje’ zijn maar enkele van de positieve commentaren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: