Home celebs YAY: Stromae is bezig aan zijn comeback

YAY: Stromae is bezig aan zijn comeback

Een nieuwe platendeal, nieuwe samenwerkingen en een nieuwe videoclip.

Photo News

Hij had een van de grootste Belgische hits ooit met ‘Alors On Danse’. En binnenkort mogen we opnieuw dansen op zijn hits, want Stromae is bezig aan nieuwe muziek.

Het ging de afgelopen jaren niet zo goed met Paul Van Haver, de man achter Stromae. Hij verdween een tweetal jaar van de radar nadat hij enorm ziek werd door de bijwerkingen van pillen tegen malaria. Hij was niet alleen misselijk van de medicatie, hij kreeg het ook psychisch enorm lastig. Hij had angstaanvallen en werd paranoia. Stromae ging er volledig onderdoor en kon niets anders dan zijn muziekcarrière even on hold zetten. ‘Ik probeer me goed te verzorgen’, zei hij indertijd tegen Libération. ‘Nieuwe muziek en optredens daar denk ik voorlopig niet aan.’

Vader

Het lijkt er nu op dat de zanger volledig hersteld is en dat alles opnieuw op rolletjes loopt, zowel op privévlak als professioneel vlak. Hij verwacht op het einde van de zomer samen met zijn vrouw Coralie Barbier hun eerste kindje én ook op creatief vlak is hij bezig aan nieuwe muziek. Hij ziet het onmiddellijk heel groots, want zijn muzieklabel tekende een deal met het Amerikaanse entertainmentbureau WME-IMG dat zijn nieuw werk internationaal moet promoten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nieuwe clip

Hij zou ook op zoek zijn naar dansers die willen meespelen in zijn nieuwste clip die in april wordt opgenomen in Parijs. Dit alles wijst erop dat we dus heel binnenkort opnieuw kunnen meekwelen en dansen met de goede schijven van de Belgische wereldster. Voor wie niet zo lang kan wachten, is er goed nieuws. Stromae werkte ondertussen mee aan de nieuwe single ‘La Pluie’ van zijn goede vriend en Franse rapper OrelSan. Het zal de eerste keer in een lange tijd zijn dat we de zanger zijn magnifieke stem nog eens mogen aanhoren. Formidable!

??#merrychristmas ??

A post shared by Barbier Coralie (@barbiercoralie) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.