Home Lifestyle Body WOW: Dan Karaty poseert in bloot bovenlichaam

WOW: Dan Karaty poseert in bloot bovenlichaam

Wat een lijf!

Isopix

Dan Karaty, het jurylid uit ‘Belgium’s Got Talent’ en ‘So You Think You Can Dance’, staat zonder t-shirt op de cover van Men’s Health magazine en toont dat ie op zijn 41ste nog steeds topfit is. Wij zijn fan!

Dan Karaty is een Amerikaanse danser die groot succes kende op Broadway. Hij werkte zelfs samen met Britney Spears en Justin Timberlake. Daarna maakte hij naam als topchoreograaf van de grootste sterren waaronder Michael Jackson en Kylie Minogue. Wij kennen de goedlachse Dan vooral uit dansprogramma’s waar hij met zijn bakken ervaring zijn ongezouten mening geeft als jurylid.

Sixpack

Dan zetelde in de jury van ‘SYTYCD’ en meer recent in ‘Belgium’s Got Talent’. We zouden het toen niet meteen gezegd hebben, maar er zit een indrukwekkend lijf onder zijn t-shirt! Hij poseerde onlangs voor de Nederlandse editie van ‘Men’s Health’ in bloot bovenlijf, en Dan kan op zijn 41ste nog steeds uitpakken met een sixpack. Wow!

Trainen

Alhoewel zijn danscarrière al een poosje achter de rug is, ziet de papa van twee er duidelijk nog steeds in topvorm uit. Hij blijft dan ook dagelijks trainen en dat werpt zijn vruchten af. ‘Dit is mijn meest onthullende magazinecover ooit’, zegt Dan op zijn sociale media. We like what we see!

Did I say 2 days? Oh well.

A post shared by Dan Karaty (@dankaraty) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.