https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Body HALLOOTJES: je raadt nooit hoe oud deze lekkere spierbundel is

HALLOOTJES: je raadt nooit hoe oud deze lekkere spierbundel is

Een tipje van de sluier: zeker 30+!

Wij smeren 101 verschillende crèmes om toch maar die ene verschrikkelijke rimpel tegen te gaan, en uiteindelijk zien we die kreukel toch verschijnen. Snif. Daarom zijn wij fiks jaloers op dit topmodel uit Singapore. De man ziet er helemaal on point uit, maar je gelooft nooit hoe oud hij echt is. Kleine waarschuwing: neem er even een stoel bij om te bekomen.

Topmodel en fotograaf Chuando Tan verscheen onlangs op een nieuwswebsite, en momenteel gaat zijn sexy blote bast de wereld rond. De reden? De site deed zijn leeftijd uit de doeken, en die cijfers doen iedereens mond letterlijk openvallen. Hou je vast; volgens het artikel is deze Chuando maar liefst vijftig jaar oud. Hallo, kroket!

Missie geslaagd?

Verschillende mensen reageren vol ongeloof op dat cijfer. Chuando zelf wil niet reageren op de geruchten, maar hij verklapt wel hoe hij er zo afgetraind blijft uitzien. ‘Het is 60 % genetica en 40 % hard werken.’ De man is dan ook minstens vier keer per week in de fitness te vinden. Wat we exact van zijn verhaal moeten geloven, is nog niet duidelijk. Misschien wil Chuando met een leugentje om bestwil gewoon massaal veel volgers krijgen op Instagram. In dat geval is hij zeker in zijn opzet geslaagd.

A post shared by Chuando Tan (@chuando_tan) on

Hi #instadaily #instagram #instagood #goodmorning #young #selfie #

A post shared by Chuando Tan (@chuando_tan) on

Hi #chuandotan #goodmorning #goodmorningpost

A post shared by Chuando Tan (@chuando_tan) on

Lees ook: