https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs VIDEO: Vogue nam een kijkje in de gigantische villa van Kim Kardashian...

VIDEO: Vogue nam een kijkje in de gigantische villa van Kim Kardashian en Kanye West

© youtube Vogue

Kim Kardashian gaf speciaal voor Vogue een exclusieve rondleiding in haar huis in Californië. Wat ons persoonlijk opvalt: het is reusachtig groot, maar het mist een beetje gezelligheid.

Vroeger kon je bij het MTV-programma ‘Cribs’ even binnenkijken in de decadente huizen van wereldbekende sterren. Vogue doet nu een klein beetje hetzelfde in hun ’73 Questions’. Bij dat format gaan ze telkens langs bij beroemdheden en die geven het magazine een tour door hun huis terwijl ze allerlei persoonlijke vragen beantwoorden. De laatste video draait volledig rond Kim Kardashian en haar hubby Kanye West. De realityster schittert namelijk deze maand op de cover van de modebijbel.

Minimalistisch klooster

Kanye opent de deur van hun niet zo bescheiden optrekje – lees: gigantische villa – in Calabasas in Californië, maar het is de vrouw des huizes die ons de exclusieve rondleiding geeft. Wat ons onmiddellijk opvalt, is dat het huis gi-gan-tisch is! Verder is er heel weinig kleur te bekennen, enkel beige, grijs en wit, en is het interieur enorm minimalistisch. Geen kadertjes of foto’s aan de muur, geen rommel op de tafels of kasten, heel weinig meubels en alles is even strak als Kims buikspieren. Zelf omschrijft ze haar huis als een minimalistisch klooster.

Daar associëren we nu niet onmiddellijk gezelligheid bij, en dat ontbreekt volgens ons toch ook een beetje in dit paleis(je). De creatieve breinen verantwoordelijk voor de aankleding van hun crib zijn Kanye himself en de bekende binnenhuisarchitect én onze landgenoot Axel Vervoordt.

Kleine jungle

De kindjes zijn thuis bij het filmen, en spelen tijdens het interview met papa Kanye. Geen idee waar in godsnaam al hun speelgoed rondslingert, want dit lijkt absoluut geen huis waar dagelijks drie – en binnenkort zelfs vier – kleine kindjes rondhuppelen.

Tijdens de tour krijgen we ook de badkamer te zien die enorm grote ramen heeft die uitkijken op wat een kleine jungle lijkt. Het bad is wat wij bijna een zwembad zouden durven noemen, en de inloopdouche is even groot als de meeste mensen hun volledige badkamer. Let trouwens even op de wastafel. Die heeft twee kranen, maar blijkbaar geen wasbak…

In de keuken staat een reusachtig kookeiland waar gemakkelijk twintig of meer mensen rond passen. Ook hier ligt alles netjes op zijn plaats en lijkt het alsof ze in een toonzaal staat, want alles ziet er spiksplinternieuw en ongebruikt uit. Wij willen het telefoonnummer van haar poetshulp of hulpen, want met die oppervlakte heb je minstens een week nodig om alles proper te krijgen.

Heel wat mensen waren trouwens benieuwd naar haar woonst, want de video werd op een aantal dagen tijd al meer dan 23 miljoen keer bekeken. Zie jij jezelf hier al wonen – moest je plots de Lotto winnen – of hou je toch van iets meer huiselijkheid?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: