Home celebs Kim Kardashian heeft zonet het geslacht van haar vierde kindje bekendgemaakt

Kim Kardashian heeft zonet het geslacht van haar vierde kindje bekendgemaakt

Het kleintje zou midden mei geboren worden.

YouTube: Watch What Happens Live with Andy Cohen

Eerder deze maand deed het gerucht de ronde dat Kim Kardashian (38) en Kanye West (41)  in verwachting waren van hun vierde kindje. Ondertussen heeft de realityster het nieuws bevestigd en heeft ze meteen ook het geslacht verklapt.

Begin januari schreef Us Weekly dat North, Saint en Chicago er binnenkort een broertje of zusje bij zouden krijgen. Net zoals vorig jaar zou het koppel opnieuw gekozen hebben voor een draagmoeder. Uit de verschillende bronnen bleek dat het om een zoontje ging en dat het kleintje midden mei geboren zou worden. Op één vlak bleken ze het alvast bij het rechte eind te hebben, want Kim Kardashian heeft zonet officieel het geslacht bekendgemaakt.

It’s a …

Samen met haar twee zussen was Kim te gast bij de show ‘What Happens Live’ van Andy Cohen. Hier vroeg de presentator haar op de man af of ze opnieuw een kindje verwacht. ‘Klopt. We kennen de datum en het is heel binnenkort’, aldus de vrouw van Kanye West. Als extraatje gaf ze nog mee dat het om een zoontje gaat. Volgens Kim had ze het nieuws al tegen een aantal mensen gezegd op hun kerstfeestje, maar na een paar glaasjes cava kon ze zich niet meer herinneren tegen wie ze het precies verklapt had. Dan maar meteen tegen de rest van de wereld, moet ze gedacht hebben!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Later voegde Kim nog toe dat vier kinderen voor haar perfect is. ‘Meer kan ik denk ik niet aan’. Samen met Kanye heeft ze al drie kinderen, namelijk North (6), Saint (3) en Chi (1).

Meer Kardashians: