Home celebs Lag Thomas Markle dan toch niet in het ziekenhuis tijdens royal wedding?

Lag Thomas Markle dan toch niet in het ziekenhuis tijdens royal wedding?

Een dichte bron laat weten dat Meghans vader alles heeft verzonnen zodat hij niet naar het huwelijk van zijn dochter moest komen.

Dat Thomas Markle, de vader van Meghan Markle, niet op het huwelijk van zijn dochter met Prins Harry kon zijn, weet ondertussen de hele wereld. Maar de hartoperatie die de man die dag zou ondergaan, blijkt volgens een dichte bron nu slechts een excuus om die royal wedding te vermijden. Say what?!

Hoewel de 73-jarige Thomas Markle de dag van het huwelijk tussen zijn dochter Meghan Markle en de meest begeerde vrijgezel van dat moment, prins Harry, nog liet weten dat hij er zo graag bij was geweest, blijkt dat nu één grote leugen. Een dichte bron liet enkele dagen geleden aan de Britse tabloid Daily Mail weten dat het hele verhaal over de operatie van Meghans vader compleet verzonnen is. Thomas Markle zou zich schamen voor de paparazzifoto’s die hij liet maken in ruil voor een flinke som geld, dat hij niet meer naar Windsor durfde afzakken. ‘Hij moest een goed genoeg excuus verzinnen om niet aanwezig te zijn op het huwelijk van zijn dochter en alle aandacht van die fake foto’s weg te trekken.’

Aanwezigheidslijst ziekenhuis

En dus leek het verhaal van een hartoperatie volgens hem de perfecte manier om de aandacht van die foto’s weg te leiden. ‘Nu heeft iedereen medelijden met hem, maar dat is niet nodig’, klinkt het. ‘Hij heeft dit aan zichzelf te danken en als hij echt ziek was, zou Meghan wel moeite hebben gedaan om hem te bezoeken. Heb geen medelijden met hem, maar met Meghan.’ Meer nog: de Daily Mail zou bij het ziekenhuis gecheckt hebben of de man daadwerkelijk aanwezig was, maar zijn naam kwam niet voor op de lijst patiënten. Verdacht, right?!

Lees ook: