Home celebs Foto’s van strippende Meghan Markle gebruikt in rechtszaak tegen Kate Middleton

Foto’s van strippende Meghan Markle gebruikt in rechtszaak tegen Kate Middleton

Bekijk hier de sexy video van Meghan voor Men's Health.

In een filmpje van Men’s Health is te zien hoe Meghan Markle sensueel enkele hamburgers grilt voor de camera. De beelden worden nu ingezet tegen Kate Middleton.

Enkele jaren geleden, toen er voor de toenmalige Amerikaanse actrice Meghan Markle nog helemaal geen royal wedding in zicht was, durfde de brunette zich weleens sexy te gedragen voor de camera. En die uitdagende beelden worden nu gebruikt in een rechtszaak tegen haar schoonzus Kate Middleton

Topless paparazzifoto’s

In 2012 kwamen paparazzi op het geniale idee om Kate Middleton topless te fotograferen, waarna ze uiteraard aangeklaagd werden en Kate een vergoeding van meer dan 100.000 euro kreeg. Nu beweren Franse aanklagers dat Kate destijds té gul vergoed werd voor de ongewenst gepubliceerde foto’s. Volgens hen worden andere privacyzaken met veel lagere compensaties afgehandeld. En daarom klagen ze de hertogin aan. Poets wederom poets!

In de rechtzaak willen de aanklagers bewijzen dat moderne royals zoals Meghan en Kate wel degelijk hun lichaam gebruiken om in de belangstelling te staan. Dat die sexy beelden dateren uit een periode waarin Meghan nog helemaal geen royal status had, lijkt hen te ontgaan. Het proces start vandaag in de rechtszaal van Versailles in Parijs.

Sexy grillmaster

In de video van Men’s Health uit 2013 hieronder zie je een sensueel strippende en hamburgers grillende en smullende Meghan. Een tikkeltje cringy, maar goed. We hebben allemaal onze zonden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.