Home celebs Zit ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio achter de breuk van Pommeline en Merijn?

Zit ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio achter de breuk van Pommeline en Merijn?

Fabrizio is in het dagelijkse leven Pommelines baas.

© PhotoNews/VIJF

Gisteren kondigden ‘Temptation Island’-gezichten van vorig jaar Pommeline en Merijn synchroon op hun Instagrampagina’s aan dat ze niet langer een koppel vormen. Zit Pommelines baas Fabrizio daar voor iets tussen?

De volgers van ex-‘Temptation Island’-verleidster Pommeline en -deelnemer Merijn vielen gisteravond zowat van hun stoel toen ze de recentste post van het ‘nieuw samengesteld’ ‘Temptation Island’-koppel van vorig jaar zagen verschijnen. Pommeline en Merijn kondigden namelijk gelijktijdig én met exact hetzelfde bericht op hun Instagrampagina’s aan dat ze na iets meer dan een jaar een einde maken aan hun relatie.

De weg naar Fabrizio

Pommeline zou naar eigen zeggen ‘de weg naar huis even kwijtgeraakt’ zijn. Kwatongen beweren nu dat Pommeline de weg naar huidige ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio wél prima wist te vinden. Dat beweert de Nederlandse website Grazia.nl. In het dagelijkse leven werkt Pommeline in de tattooshop van Fabrizio. Fabrizio is dus Pommelines baas.

Uit de eerste dubbelaflevering van dit tiende ‘Temptation Island’-seizoen blijkt alvast dat hij wel een boon heeft voor blondines. Vorige week zagen we al hoe de 25-jarige ‘kleurplaat’ Mezdi’s Daniëlle probeert te verleiden.

Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer.. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan. Dit bericht is in goed overleg geplaatst.❤

A post shared by Pommeline Tillière ©️ (@pommelinetilliere) on

Bij Merijn verscheen nagenoeg exact hetzelfde bericht.

Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Pommeline en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten. Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Pommeline was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor zichzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met haar gehad en zal haar heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer.. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan. Dit bericht is in goed overleg geplaatst.❤

A post shared by Merijn Murk (@merijn_brooklyn) on

Fabrizio deelde een tijd geleden nog trots een van Pommelines creaties op de Instagrampagina van zijn tattooshop.

@pommelinetilliere latest work ??? #proud

A post shared by Fabrizio' s Tattoo saloon (@fabrizios_tattoo_saloon) on

Lees ook: