Home Lifestyle ZIEN: bewijst deze sexy foto dat Tim en Deborah toch niet als...

ZIEN: bewijst deze sexy foto dat Tim en Deborah toch niet als koppel uit ‘Temptation Island’ komen?

Vrijgezel Yana laat tettenman Tim zijn gang gaan.

© VIJF

Na de allereerste (dubbel)aflevering van het tiende ‘Temptation Island’-seizoen van gisteravond, is iedereen het eens over de koppels die er momenteel het beste voor staan… Maar wij vonden een spelbreker.

In de eerste (dubbel)aflevering van het tiende ‘Temptation Island’-seizoen gisteravond, leek alles nog koek en ei tussen Tim en Deborah uit Aalst. Tim bracht de nacht buiten door omdat hij ab-so-luut geen kamer wou delen met Zwanetta, de tortelduifjes pruilden in De Hut over hoe erg ze elkaar misten en Tim maakte zelfs schriftelijk duidelijk dat er naast Deborah no girls allowed waren in zijn kamer. Maar ach, wat kan het tij toch snel keren. 

Vannacht dook op de verdachte Instagrampagina temptation2018memes plots een foto op van Tim die lustig naar de borsten van verleidster Yana grijpt… We dachten dat je enkel een tettenman was als het om de borsten van Deborah ging, Tim?

Nu zijn er uiteraard verschillende verklaringen te bedenken voor deze foto. De makers van ‘Temptation Island’ kunnen Tim gevraagd hebben om zo’n foto de wereld in te sturen, Deborah kan opeens heel erg laks geworden zijn, de foto kan al dateren van voor de opnames, hij kan gefotoshopt zijn… of Deborah en Tim hebben de ultieme relatietest tegen alle verwachtingen in gewoon niet overleefd. Sorry voor de eventuele spoiler, jongens. Maar we willen uiteraard niks verzwijgen voor jullie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.