Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PhotoNews/VIJF

Fabrizio is in het dagelijkse leven Pommelines baas.

Zit ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio achter de breuk van Pommeline en Merijn?

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Gisteren kondigden ‘Temptation Island’-gezichten van vorig jaar Pommeline en Merijn synchroon op hun Instagrampagina’s aan dat ze niet langer een koppel vormen. Zit Pommelines baas Fabrizio daar voor iets tussen?


De volgers van ex-‘Temptation Island’-verleidster Pommeline en -deelnemer Merijn vielen gisteravond zowat van hun stoel toen ze de recentste post van het ‘nieuw samengesteld’ ‘Temptation Island’-koppel van vorig jaar zagen verschijnen. Pommeline en Merijn kondigden namelijk gelijktijdig én met exact hetzelfde bericht op hun Instagrampagina’s aan dat ze na iets meer dan een jaar een einde maken aan hun relatie.

De weg naar Fabrizio


Pommeline zou naar eigen zeggen ‘de weg naar huis even kwijtgeraakt’ zijn. Kwatongen beweren nu dat Pommeline de weg naar huidige ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio wél prima wist te vinden. Dat beweert de Nederlandse website Grazia.nl. In het dagelijkse leven werkt Pommeline in de tattooshop van Fabrizio. Fabrizio is dus Pommelines baas.

Uit de eerste dubbelaflevering van dit tiende ‘Temptation Island’-seizoen blijkt alvast dat hij wel een boon heeft voor blondines. Vorige week zagen we al hoe de 25-jarige ‘kleurplaat’ Mezdi’s Daniëlle probeert te verleiden.

https://www.instagram.com/p/Be0UzKiBnjn/

Bij Merijn verscheen nagenoeg exact hetzelfde bericht.

https://www.instagram.com/p/Be0U1ziAep2/

Fabrizio deelde een tijd geleden nog trots een van Pommelines creaties op de Instagrampagina van zijn tattooshop.

https://www.instagram.com/p/Bb1_5jIHW9j/

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '