Home Lifestyle ‘Temptation Island-verleidster Yasmine is nog steeds getrouwd’

‘Temptation Island-verleidster Yasmine is nog steeds getrouwd’

Dat beweert een bron die de verleidster goed kent.

© Vijf

In Dag Allemaal lezen we vandaag het gerucht dat ‘Temptation Island’-verleidster Yasmine nog steeds getrouwd is. Opmerkelijk is dat een anonieme bron dat vorige week ook aan onze redactie liet weten.

Yasmine was aanvankelijk een van de meest opvallende ‘Temptation Island’-verleidsters van dit seizoen omdat ze op 20-jarige leeftijd naar eigen zeggen al een huwelijk achter de rug heeft… Gelogen, beweert een anonieme bron nu.

‘Yasmine is zelf een bedriegster’

Zowel de Dag Allemaal-redactie als de Flairredactie kregen van een bron die anoniem wenst te blijven het bericht dat verleidster Yasmine nog steeds getrouwd is. Bovendien wist die bron ons te vertellen dat Yasmines vorige relatie afsprong omdat zij haar vriend bedroog. Is ze dan toch echt die sneaky bitch die ze zelf beweert te zijn?

Na ‘Temptation’ hebben we ons huwelijk een tweede kans gegeven.

Definitief voorbij

Yasmine antwoordt op de geruchten in Dag Allemaal: ‘Mijn huwelijk heeft maar enkele maanden geduurd. Toen ik naar Thailand vertrok, was ik spijtig genoeg al een tijd weer vrijgezel. Er was ontrouw in ‘t spel… Na ‘Temptation’ hebben we ons huwelijk een tweede kans gegeven, maar ‘t mocht niet baten. Nu is het definitief voorbij.’

Yasmine zegt verder te denken dat het gerucht afkomstig is van een verleidster waar het niet mee boterde.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.