Home celebs Taylor Swift zit vast op het podium en reageert als een professional

Taylor Swift zit vast op het podium en reageert als een professional

Applausje 👏.

Photonews

Een tijdje geleden kwam Beyoncé vast te zitten op het podium en afgelopen weekend had Taylor Swift iets gelijkaardigs voor. Tijdens haar concert in Philadelphia hing de zangeres boven het publiek in een soort van kooi, maar daar was plots geen beweging meer in te krijgen. Gelukkig wist ze het als een echte professional op te lossen!

Tijdens haar nummer ‘Delicate’ zweeft de zangeres in een kooi boven het publiek en gaat ze zo van het ene podium naar het andere. Alleen kreeg ze afgelopen weekend te maken met enkele technische problemen. De kooi bleef plots hangen in de lucht en zo kwam Taylor Swift vast te zitten enkele meters boven de grond. Eerst was de zangeres zich van geen kwaad bewust, maar toen ze door had dat er iets mis was, kon je de verwarring duidelijk van haar gezicht aflezen. ‘Ik ben vrij zeker dat ik vast zit’, zegt Taylor op een gegeven moment. ‘Het is wel een mooi uitzicht’.

Technische problemen

Gelukkig is het de medewerkers gelukt om de zangeres weer veilig en wel op de grond te krijgen. Alleen waren ze de hele tijd in haar oor aan het praten, maar Taylor kon dus enkel reageren door haar microfoon. Resultaat? Alle aanwezige fans – en dat waren er heel wat – konden alles horen.

Taylor kon er gelukkig mee lachen en ging met het hele gebeuren om als een professional. Daarnaast was ze ook ontzettend eerlijk over het voorval. ‘Nu moet ik eigenlijk gewoon chillen en afwachten wat er gaat gebeuren’, aldus de zangeres. Als afleiding begon ze dan ook een van haar oude hits ‘Our Song’ te zingen en al snel zong het hele stadion met haar mee. Je moet het toch maar doen, hé!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.